Slide Om Mobilgården Skjermbytte på iPhone tar vanligvis under en times tid.

Mobilgården

Mobilgården er reparasjons- og service butikk med lang erfaring innen reparasjon og serviceverksted av de fleste typer mobiltelefoner.

Vi reparerer mobiler av de mest kjente merkene som:

Med riktig kompetanse finner vi i felleskap riktige løsninger og tilbyr deg faglig bistand til de problemene du selv ikke klarer til en pris du kan leve med.

Ta gjerne kontakt med Mobilgården allerede i dag for innlevering av mobiltelefoner og nettbrett så vi kan sammen finne ut om vi kan hjelpe deg med!

Velkommen skal du være!

Troverdig

Med fagbrev innen elektronikk og genuin interesse for faget og kvalitet, har våre kvalifiserte teknikere mange års erfaring innen mobil og dataservice. Som kunde hos Mobilgården kan Du være trygg på at dine eiendeler og din informasjon blir tatt godt være på av vår kvalifiserte personell. Produksjon ved verkstedet er effektivt strukturert og strømlinjeformet. Kvalifiserte teknikere jobber i ro med fokus på det de gjør best, nemlig feil søker, reparerer og tester din mobil for optimal drift.

Du som kunde er i fokus og vi vil gjøre vårt beste for å holde det vi lover. Det er ingenting som gleder oss mer enn at du er fornøyd! Les mer hva noen av våre kunder sier om oss på anbefalt.no (tjenesten driftes av Gule Sider og er en nøytral side for forbrukerens tilbakemeldinger)